Վերցնում ենք թարմ թութունը եւ դնում անձեռոցիկի վրա: Հարկավոր է չորացնել, քանի որ այդ դեպքում կարելի է այն ավելի երկար ծխել: Հետո վերցնում ենք գլխիկը եւ վրան ատամմաքրիչներ տեղադրում: Այնուհետեւ գլխիկի վրա դնում ենք թութունը եւ ատամմաքրիչները հանում: Վերցնում ենք նրբաթիթեղը, երկու շերտով ամուր ձգում ղալյանի գլխիկի վրա: Դրանից հետո նրբաթիթեղի ամբողջ մակերեսին անցքեր ենք անում: Այնուհետեւ հարկավոր է ածուխը վառել եւ դնել նիբաթիթեղի վրա: Հիշեք. ածուխները պետք է շատ տաք լինեն: Հիմա արդեն կարելի է վայելել ղալյանը: Ի դեպ, 40-60 րոպեից ավելի այն ծխել հարկավոր չէ: